Arbetskläder

Smidig helhetslösning

Vi tvättar arbetskläder inom alla branscher

Inom industri, vård, bygg, anläggning, hotell och restaurang utsätts plaggen dagligen för olika typer av nedsmutsning och kräver kontinuerlig tvätt och hantering. Behovet av tvätt skiljer sig mellan olika branscher och vi anpassar det efter just er verksamhet.

Underhåll av era kläder

Arbetsbyxor, jackor, tröjor, t-shirtar, handskar med mera behöver ständigt rengöras och underhållas för att hålla länge. Vi erbjuder tvätt och lagning av era arbetskläder och ser till att personalens kläder alltid är hela och rena.

Smidig helhetslösning

Vi tvättar allt från kockarnas rockar och serveringspersonalens skjortor till receptionisternas kostymer och städpersonalens uniformer. Som helhetsleverantör hämtar och lämnar vi arbetskläderna samtidigt som era nytvättade bädd- eller bordslinnen.

Stora hygienkrav på vårdkläder

En god hygienisk standard är krav inom vård och omsorg. Personalen måste ha rena kläder för att minimera risken för bakteriespridning. Vi hjälper er inom vård och omsorg med att tvätta och underhålla era personalkläder.

Grovt nedsmutsade kläder

Inom industri, bygg och anläggning utsätts kläderna för påfrestande miljöer. Här finns också krav på synlighet och det är viktigt att hålla plaggen i bra skick. Vi hjälper er att ta hand era arbetskläder och hålla dem hela och rena.

Välj ett auktoriserat tvätteri

Som enda tvätteri i Linköping är Tvättexperten medlem i Sveriges Tvätteriförbund och är dessutom auktoriserade. Som auktoriserat tvätteri uppfyller vi Tvätteriförbundets hårda krav avseende hygien- och bakteriekontroll, kvalitetskontroll av tvättprocesser, miljökrav, arbetsmiljökontroll, ordning och renlighet. Vi arbetar kontinuerligt med miljöanpassning av vår produktion för att möta och överträffa marknadens krav. Våra tvättmaskiner är anslutna till doseringssystem där använder svanenmärka tvättmedel. Se certifikat och Läs vår miljöpolicy

Lyssna på våra kunder

4,0

Snabba och bra. Väldigt proffsigt ställe. Personerna bakom disken är snabba och rutinerade. Lite oklart var man ska parkera utanför, men inget större problem!

Få prisförslag

Fyll i uppgifterna och få offert inom 2 arbetsdagar

Fyll gärna i information som kan vara bra för oss att veta. Exempelvis hur ofta ni önskar tvätt, när, var och i vilken omfattning. Önskar ni direktkontakt går det även bra att ringa eller maila.

Namn *
E-post *
Telefon *
Bra för oss att veta